2009. október 27., kedd


Hogyan vásároljunk használt raktárkonténert?

Ha internetes keresőkben indítja a keresést akkor a használt konténer, raktárkonténer vagy eladó raktárkonténer keresőszavakra sokezres találati aránnyal kell szembesülnie és Önnek
ebből az óriásinak tűnő kínálatból kell kiválasztani azt az egy darab konténert (óriás dobozt,
tartályt, tárolót vagy raktárat) amely a legpontosabban illeszkedik az Ön igényeihez.

Mindenfajta keresés vásárlás előtt tisztázandó szempontok:

Milyen célra tervezi használni a megvásárolandó konténert? (építkezési anyagtárolás, alkatrésztárolás, költözés, hétvégi telekre felvonulási épület,műhely,üzemcsarnok stb)
Mekkora méretű, térfogatú konténer az amely leginkább megfelel a tervezett célra?

Alapvetően három tipusról beszélünk: un.20’ (6 méter hosszú és 2,45 belmagasságú), 40’ (12 méter hosszú és 2,45 belmagasságú) valamint 40’ (12 méter hosszú és 2,75m
belmagasságú)

Milyen tipusú ajtókat igényel és a konténer mely oldalán helyezkedjenek el az ajtók?

Alapesetben a tengeri konténerek végén un. rövid oldalán található az un.Víz/légmentesen zárodó kétszárnyas 2 pár rúdzárral zárható ajtó. A konténerek bizonyos pontjain lehetőség van egyedi igény szerinti méretben újabb ajtók beépítésére.

A konténer külső állapota, esztétikuma milyen fontos szempont az Ön számára?

A közútakon látható ütött-kopott de műszakilag kifogástalan vagy a környezetébe jól illeszkedő az Ön által meghatározott színre fújt (rozsdátlanítás,egyengetés után) kulturált esztétikummal bíró un. felújított vagy teljesen új un.fénytörésnélküli oldalfalakkal rendelkező konténer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése